МЕДИКО ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ЦИБАЛАБ

МЕДИКО ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ЦИБАЛАБ

Бинес Център Сердика, Сграда 2, Офис 202
София,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: МЕДИКО ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ЦИБАЛАБ
Адрес: София, Бинес Център Сердика, Сграда 2, Офис 202
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.cibalab.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Лаборатории - медицински
Дейност:

Лаборатория

Ключови думи: пълна кръвна картина, лаборатория, лаборатория в софия, лаборатории, лаборатории в софия

За нас

МЕДИКО ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ЦИБАЛАБ е създаденa през 1996 г. През годините минали оттогава, Цибалаб се наложи на пазара на медицински услуги, благодарение на високото си качество, както и на модерния подход към лабораторната дейност. През 2000г. лабораторията е пререгистрирана като еднолично дружество (ЕООД) и лицензирана по закона за леченбните заведения.

В момента МДЛ Цибалаб е една от най-добре обурудваните лаборатории в страната и същевременно с това предлага едни от най-ниските цени. Асортиментът на лабораторията е изключително широк (виж секция продукти) и непрекъснато се увеличава. Ние, в МДЛ Цибалаб се стремим да Ви дадем най-доброто от световния опит.

Осигурено е високо качество на обслужване на пациентите седем дни в седмицата с даване на готови резултати всеки ден. Вземането на биологичен материал (най-често кръв) се извършва от висококвалифицирани кадри в приятна и климатизирана обстановка. Резултатите могат да се вземат на място, чрез куриер, по пощата, по e-mail и чрез Интернет.

Осигуряването на безопасността и надеждноста за Вас и медицинския персонал при ежедневната работа с кръвни материали е чрез използването на специална затворена система за вземане на кръв – Vacutainera на Becton Dickinson. Състои се от индивидуални комплекти за еднократна употреба които осигуряват на пациента удобство, ефективна защита и по-добро качество на пробите.

Създадената организация на лабораторната дейност гарантира високото качество, чрез специализираната автоматизирана лабораторна информационна система iLab 3.1.Посредством високата степен на автоматизация на процеса на регистриране на постъпващите материали за работа, съхранението и даването на резултатите,както и на вътрешно лабораторните дейности, се постига пълен контрол на целият процес от постъпването на заявката за работа до даването на готовия резултат. Всеки биологичен материал се етикира с уникален баркод етикет, гарантиращ разпознаеваемостта на материала и веростта на получените данни.




 

Открийте ни в Google+