ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС

ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС

ул. Ангиста 2-4 /зад пазар Сточна гара/
София,
България
23.3333225
42.7040867
UserLikes
Име: ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
Адрес: София, ул. Ангиста 2-4 /зад пазар Сточна гара/
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://ramuslab.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Лаборатории - медицински
Дейност:

Медицинска лаборатория

Ключови думи: лаборатория, медицинска, лаборатории, рамус, ramus

ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС

За нас

РАМУС е съвременно оборудвана лаборатория, в която се използва модерна апаратура и консумативи с най-високо качество. Гаранция, за което дава участието на медико диагностична лаборатория РАМУС във всички национални системи за външен контрол, както и в редица международни такива и винаги получава отлична оценка върху всички контролирани параметри.


Нашата мисия е всеки пациент да получи качествена медицинска помощ в удобно за него място и време – независимо от разположението и големината на населеното място, в което живее или работи. В тази връзка разполага с над 200 собствени филиала за вземане на проби, първична регистрация и обработване на биологичен материал – както в град София, така и в цялата страна. Всеки спесимен се кодира с индивидуален шифър и се транспортира съгласно законовите изисквания и международни стандарти . Основната част от тестовете в СМДЛ Рамус ООД се изработват в деня на вземане на пробите, само единични, специализирани тестове се извършват по график в определени дни от седмицата.


Лаборатория РАМУС осигурява индивидуален достъп до резултати на всеки пациент на своя интернет адрес, както и опция за изпращане на готовия резултат по e-mail, или чрез парола и ID на sms на посочен от пациента телефон.


В медицинска лаборатория РАМУС работят повече от петдесет специалиста с висше медицинско образование и признати специалности по клинична лаборатория, микробиология, вирусология, имуно-хематология, клинична патология и медицинска паразитология. В Централните лаборатории и във филиалите пациентите се приемат от отлично подготвени и опитни лаборанти. Рамус дава възможност за безплатна консултация на пациента за избор на подходящи назначения и интерпретация на готовите резултати от лекар със съответна специалност.


СМДЛ Рамус ООД има богат опит и успешна работа по различни международни проекти и клинични проучвания, както и реализирани проекти в България. При всеки възможен случай се опитваме да подобрим условията на работа и обслужването на пациенти. Затова с гордост може да се сравним с водещи лаборатории във Франция, Германия и САЩ. Във връзка с тази дейност лабораторията преминава ежемесечни одити от различни специализирани международни компании. Използваме съвременен софтуер, който съхранява и защитава данните на пациентите.


СМДЛ Рамус ООД е акредитирана за обучение на студенти и специализанти –  лекари и специалисти във висше немедицинско образование по специалностите клинична лаборатория, клинична химия микробиология и вирусология.





 

Открийте ни в Google+